STOP difuzării filmelor care fac propagandă homosexualității la Muzeul Național al Țăranului Român!

Noua Dreaptă protestează față de programarea unor filme care fac propagandă homosexualității la studioul Horia Bernea din cadrul Muzeului Național al Țăranului Român.

După ce la proiecția din data de 4 februarie a.c. mai mulți spectatori și-au manifestat dezgustul față de scenele la limita pornografiei din filmul "120 bătăi pe minut", conducerea Muzeului Național al Țăranului Român recidivează și după doar câteva zile anunță difuzarea unui alt film cu tematică homosexuală: "Soldații. Poveste din Ferentari", film premiat la festivalul de la San Sebastian, secțiunea dedicată filmelor LGBT.

Ne-am fi așteptat să vedem anul acesta la cinematograful Muzeului Țăranului Român filme dedicate Centenarului Marii Uniri. Ne-am fi așteptat să vedem cum directorul acestui muzeu promovează valorile tradiționale ale poporului român, în buna tradiție a regretatului Horia Bernea, care a făcut din acest muzeu un adevărat templu al civilizației arhaice românești.

Ceea ce primim în schimb sunt filme care fac propagandă homosexualității, care abundă în limbaj vulgar și manele, și care nu au ce căuta în programul de cinematograf al unui muzeu al civilizației tradiționale, care evocă spiritul satului românesc și care ar trebui să aducă un elogiu țăranului român, spiritualității, culturii și valorilor specifice lui.

Satul românesc a fost dintotdeauna un reper de bun simt și de virtuți creștine autentice, în atiteză cu decadența, imoralitatea, vulgaritatea ridicate la rang de artă în filmele cu tematică homosexuală.

Or, difuzarea unor astfel de pelicule într-un muzeu al tradițiilor, al spiritualității tradiționale românești este o provocare ieftină prin care se creează tensiuni artificiale în societatea românească. Se testează răbdarea românilor, se urmărește provocarea majorității creștine din România și se întinează memoria lui Horia Bernea, pe care activiștii homosexuali nu îl pot ierta pentru cuvintele sale mai actuale ca niciodată: "Știu că lumea e condusă, în bună măsură, de o mafie homosexuală".

Pe cale de consecință, Noua Dreaptă somează conducerea MNȚR să anuleze proiecția filmului „Soldații. Poveste din Ferentari", în caz contrar, orice protest al membrilor Noii Drepte și al tuturor celor care apară normalitatea este pe deplin justificat și, în condițiile date, imperativ.

Liderul Noii Drepte,
Av. Tudor Ionescu

 

 

Comments   

0 #3 Dan 2018-02-23 00:05
de ce nu aveti nici o pagina pe fb? trebuie mai multa implicare in media si in retelele de socializare!
Quote
+1 #2 RevolutiaAlba 2018-02-17 18:18
Felicitari! In anul centenarului asistam la un asalt fara precedent la adresa rasei albe (se incearca inlocuirea noastra cu negri, tigani, arabi) si a religiei noastre prin toate metodele posibile. Uitati-va cine ii sustine pe gay, fascistii anti-romani de la CNCD si ambasada Suediei, o tara profund bolnava, degenerate si in cadere libera, in care guvernul controlat de evrei globalisti isi extermina cetatenii albi si ascund adevarul despre starea in care se afla tara(violente zilnice, atacuri cu grenade si mitraliere, bombe si cutite, 20 de violuri pe zi).

Trebuie sa iesim in strada la lupta cat inca mai putem, Romania a fost fondata de albi si de crestinit, pentru noi, nu pentru tigani, negri si arabi sau pentru a fii sclavii UE si ONU. Ei controleaza mass-media, pe Iohannis, serviciile secrete, trebuie sa facem o rascoala cat inca mai putem.

De ce nu vorbiti de white genocide si great replacement, de dictatura persoanelor cu dizabilitati, a raselor invadatoare?
Quote
0 #1 doinita pintilie 2018-02-11 17:42
de acord!
Quote

Add comment


Security code
Refresh

 

 

Developed by Logicon!