Dăm start colectării semnăturilor petru unire

Noua Dreaptă Basarabia a dat startul colectării semnăturilor pentru declanșarea referendumului național pentru Unirea Republicii Moldova cu România. Campania de strângere a semnăturilor se desfășoară simultan cu campania de informare corectă a cetățenilor Basarabeni cu privire la identitatea românească a acestora.

În cadrul campaniei au fost instalate două corturi în Chișinău unde locuitorii capitalei se pot apropia și semna. La corturile noastre sunt prezente foi informative despre:

  • Ce reprezintă Unirea
  • Relevanța Unirii
  • Procesul declanțării Unirii.

Campania de informare și strângere a semnăturilor nu se va rezuma doar la locuitorii capitalei, în viitorul apropiat membrii ND se vor deplasa prin localități unde și ceilalți Basarabeni vor avea ocazia să își aducă aportul la procesul Unirii Republicii Moldova cu România.

Ambele corturi sunt amplasate cu permisiunea Primăriei Municipiului Chișinău eliberată în urma Declarației Prealabile completată de către membrii ND. Echipele noastre de voluntari vor fi prezente zilnic de luni până vineri în două locații din Chișinău.

Add comment


Security code
Refresh

 

 

Developed by Logicon!