Partidul Noua Dreaptă, sigurul partid din România care a înscris în Programul său politic “Protejarea sacralităţii familiei prin definirea constituţională a căsătoriei ca uniune între un bărbat şi o femeie”, ține să le mulțumeasca celor 3.5 milioane de români care au votat DA la Referendumul din 6-7 octombrie!

Avem convingerea că multe alte milioane de români ar fi votat dacă în loc de numai 18 zile campania ar fi durat 30 de zile, dacă românii nu ar fi fost supuși unei dezinformări și intoxicări fără precedent și dacă partidele parlamentare nu ar fi boicotat Referendumul, fie explicit, aşa cum a făcut USR, fie tacit, ca PSD, PNL, ALDE și UDMR. Celor care contestă acest lucru le amintim că:

- Viorica Dăncilă a declarat în timpul reuniunii socialiştilor europeni de la Bruxelles că PSD nu va face campanie. Și nu a făcut. Mai mult, Liviu Dragnea ne-a anunțat că după Referendum, PSD va promova legea parteneriatului civil.

- Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că ALDE nu se va implica în campania pentru Referendumul pentru revizuirea Constituţiei. Și nu s-a implicat. Mai mult, Tăriceanu a dat și el asigurări că după Referendum, ALDE va promova o lege a parteneriatului civil.

- PNL a jucat la două capete, Ludovic Orban a zis că votează DA la referendum în timp ce alți lideri importanți au ales calea boicotului.

- Fostul lider UDMR, Markó Béla a boicotat Referendumul, la fel și platforma internă grupată în jurul fostului senator Peter Eckstein Kovacs. Rezultatul s-a văzut: în județele Covasna și Harghita s-a înregistrat cea mai mică prezență la vot.

Chiar dacă în condițiile date nu a fost atins cvorumul prevăzut de lege, este dătător de speranță faptul că 3.5 milioane de români au  rezonat cu acest obiectiv pentru care Noua Dreaptă luptă de peste 14 ani: încă din anul 2005 ne-am împotrivit paradelor homosexuale organizate pe străzile Capitalei şi de atunci Noua Dreaptă a organizat în fiecare an la București MARȘUL PENTRU NORMALITATE – cea mai importantă manifestare publică din România organizată în sprijinul valorilor familiei tradiționale. De 14 ani atagem atenția românilor asupra pericolului legalizării căsătoriilor și adopțiilor homosexuale. Și iată că după 14 ani de luptă pentru valorile familiei naturale, lupta Noii Drepte a devenit lupta tuturor românilor care iubesc firescul și normalitatea!

De aceea, pentru noi cea mai mare victorie a fost însăși organizarea Referendumului și faptul că milioane de români au fost informați în această campanie cu privire la pericolul reprezentat de legalizarea parteneriatelor, căsătoriilor și adopțiilor homosexuale.

Acest lucru, pentru noi, a fost chiar mai important decât votul în sine din 6 și 7 octombrie. Care, într-o proporție covârșitoare, de peste 90%, a fost pentru modificarea Constituției și precizarea că în România căsătoria se poate încheia doar între un bărbat și o femeie.

Vă asigurăm că lupta noastră nu se oprește aici! Lupta noastră continuă și următoarea noastră campanie va spune NU legalizării parteneriatelor civile. Această falsă alternativă la instituția căsătoriei și care în toate țările vest europene a fost doar primul pas înainte de legalizarea căsătoriilor între persoanele de același sex!

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...