Marți, 15 ianuarie 2019, întreaga suflare românească a marcat 169 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu. Un luptător neobosit și neînfricat pentru unificarea pământului strămoșesc și pentru dreptatea neamului, Mihai Eminescu a fost un geniu nu doar al literaturii române, dar și părintele naționalismului românesc din care se inspiră și astăzi membrii Partidului Noua Dreaptă.

În această zi, un grup de militanți ai Noii Drepte din București au depus o coroană de flori la locul de odihnă al lui Mihai Eminescu de la Cimitirul Bellu și au organizat o slujbă de pomenire. Membrii Noii Drepte au desfășurat totodată și un banner cu mesajul “Trădătorii devin oameni mari şi respectaţi, ignoranţii şi proştii - administratori ai statului român!”.

Citatul marelui poet, jurnalist și om politic Mihai Eminescu, demonstrează actualitatea operei publicistice eminesciene dar și faptul că nu s-a schimbat nimic în politica românească în ultimii 150 de ani! O clasă politică dominată de socialiști și liberali, pe care doar noi, NAȚIONALIȘTII, o putem schimba!

Cu această primă acțiune de ziua lui Eminescu, părintele naționalismului românesc, am deschis oficial și campania de înscrieri în Noua Dreaptă pe anul 2019:
http://nouadreapta.org/index.php/adeziune-partidul-noua-dreapta

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...