Sâmbătă 22 iunie va avea loc la București MARȘUL NORMALITĂȚII - pentru familia naturală, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

Organizat an de an începând din 2005 și ajuns la cea de-a 15-a ediție, MARȘUL PENTRU NORMALITATE este cea mai constantă manifestare publică din România organizată în sprijinul valorilor familiei.
Manifestarea este autorizată de Primăria Capitalei și așteptăm participanții la ora 12:00 în Piața Victoriei, de unde vom porni pe traseul Piața Romană – Piața Universității – Piața Unirii - Patriarhia Română.
Organizat de Noua Dreaptă împreună cu asociații și activiști implicați în campania pentru DA la Referendumul din 6-7 Octombrie 2018, MARȘUL PENTRU NORMALITATE exprimă protestul românilor care susțin valorile familiei tradiționale:
1. Față de parada homosexualilor, o manifestare cu caracter obscen și provocator care promovează în fiecare an ideea legalizării parteneriatelor, căsătoriilor și adopțiilor homosexuale;
2. Față de intenția partidelor parlamentare de a băga pe gâtul românilor "parteneriatele civile între persoane de același sex", în disprețul celor 3,5 milioane de români care au votat, în proporție de 92% DA la Referendumul din 6-7 Octombrie 2018 pentru inițiativa legislativă de modificare a Constituției și definirea familiei că fiind întemeiata pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie;
3. Față de atitudinea agresivă și jignitoare a lobby-ului homosexual care la Cluj a pus în scenă o pseudo-piesă de teatru, în care actori îmbrăcați parțial în haine călugărești ortodoxe au tăiat ceapă pe o icoană reprezentându-L pe Mântuitorul Iisus Hristos. Constatăm astfel că așa zișii promotori ai toleranței, atacă cu ură valorile dragi ale poporului român;
4. Față de Institutul Cultural Român, care sprijină, contrar oricăror norme culturale românești, festivalul homosexualilor din București denumit impropriu "Bucharest Pride", asumând fără niciun mandat opinia și viziunea poporului român față de tematica homosexualității.
5. Față de intenția asociațiilor care sprijină anormalul de a introduce ideologia de gen în școli și grădinițe, lansând – pentru otrăvirea culturală a tineretului – cărți inclusiv pentru copii de.. 2-4 ani!
6. Față de hartuirea romanilor care și-au exprimat pe conturile de socializare intenția de a participa la Marșul Normalității, unii dintre aceștia fiind concediați la presiunile activiștilor homosexuali, cum este cazul lui Remi Mănoiu, un tânăr de 35 de ani a fost concediat joi la presiunile asociațiilor care promovează homosexualitatea și care au amenințat că vor boicota localul, făcând indirect presiuni pentru ca angajatul să fie dat afară.
Luând în considerare cele de mai sus, vă așteptăm alături de noi pe toți aceia care doriți să trăiți și să vă creșteți copiii într-o țară normală!
Lupta pe care noi o ducem are nevoie de sprijinul și participarea tuturor celor care simt și gândesc ca noi, inclusiv a ta! Nu te mulțumi doar să ne dai dreptate! Renunță la rolul de spectator și participă la MARȘUL PENTRU NORMALITATE pentru a demonstra că într-o țară democrată drepturile majorității nu pot fi călcate în picioare de dictatura nici unei minorități!
Așadar, te așteptăm sâmbătă 22 iunie, la ora 12:00 în Piața Victoriei din București, să spunem un NU hotărât parteneriatelor, căsătoriilor și adopțiilor homosexuale și să dăm voce celor 92% din românii care au votat DA pentru normalitate, DA pentru familia naturală, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie!

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...