Protest-Parada-gay-cluj-2021Partidul Noua Dreaptă anunță organizarea celei de a IV-a ediții a Mitingului pentru Familie la Cluj-Napoca, sâmbătă 21 August, începând cu ora 13:00 în Piața Avram Iancu.


Clujenii sunt invitați să spună un NU hotărât parteneriatelor, căsătoriilor și adopțiilor homosexuale și un DA pentru normalitate, DA pentru familia naturală, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

Mitingul pentru Familie vă exprima totodată și protestul clujenilor față de organizarea celei de a patra parade a homosexualilor care se va organiza duminică la Cluj-Napoca și față de decizia Primăriei Municipiului Cluj-Napoca de a autoriza această paradă numită batjocoritor "Cluj Pride". Dacă am fi aflat de organizarea unei parade a elevilor clujeni care au reprezentat România la olimpiadele și concursurile internaționale, dacă am fi aflat de o paradă a sportivilor clujeni întorși de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, am fi fost de acord cu titulatura de "Cluj Pride" și am fi fost și noi mândri de niște oameni care au muncit, care au învățat ori s-au antrenat pentru a obține niște rezultate cu care se pot mândri.

Fiind însă vorba de o paradă a homosexualilor, a unor travestiți costumați ca la circ ori a unor indivizi care se prostituează și au pretenția ridicolă să fie numiți "lucrători sexuali", nu avem niciun motiv de mândrie și considerăm că această paradă nu aduce niciun plus Clujului și niciun beneficiu clujenilor.

Mitingul este susținut de Asociația Comunitatea Identitară și de numeroși clujeni de toate confesiunile.

Vă așteptăm sâmbătă la ora 13:00 în Piața Avram Iancu pe toți aceia care doriți să trăiți și să vă creșteți copiii într-o țară normală și într-un oraș de care cu toții să fim cu adevărat mândri.

Av. Tudor Ionescu
Președintele Partidului Noua Dreaptă

 

1. Protest-Parada-gay-cluj-2021

 Protest-Parada-gay-cluj-2021

3. Protest-Parada-gay-cluj-2021

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...