Noua Dreaptă Tribunalul BucureștiÎn sfarșit, ceea ce a început “pas cu pas” acum aproape două decenii, începe să-și arate roadele. De fapt, să-și arate colții: trădarea de neam și de țară începută cu OUG 31/2002, continuată cu legea “anti-legionară” 217/2015 și desăvârșit cu infama lege 157/2018 (legea ”Vexler”), conduce la un fapt de-acum istoric, care va fi fără îndoială consemnat în analele ticăloșiilor comise împotriva poporului român: primul român condamnat la închisoare cu executare din perioada post-comunistă pentru delict de opinie!

 

Odată cu condamnarea la închisoare cu executare a domnului colonel (în retragere) Vasile I. ZĂRNESCU, România face un pas hotărât pe calea pe care o credeam apusă, aceea a abuzului cu caracter anti-național și anti-creștin din perioada bolșevismului anilor ’46-’64. Nu ar trebui însă să ne mirăm prea tare, ofensiva totalitarismului care îmbracă acum forma corectitudinii politice duse la absurd este la apogeu în întreaga lume și mai ales în SUA și Europa.

Printr-o decizie halucinantă, o instanță a Judecătoriei Sectorului 3 București a dispus condamnarea domnului colonel (rtrg.) Vasile Zărnescu la un an și o lună închisoare pentru “negarea holocaustului”. Instanța a hotărât totodată amânarea executării pedepsei  pe termen de supraveghere de doi ani, în care domnului Zărnescu îi va fi interzis să scrie despre holocaust și de fapt despre orice ar fi considerat “anti-semitism”.

Concret, “un român a fost condamnat la închisoare pentru publicarea unor articole de analiză a afirmațiilor altor autori consacrați despre holocaust”. Condamnarea s-a făcut în baza articolului articolului 6 alin. 1 din OUG 31/2002, care prevede pedepse cu închisoarea de la 6 luni la 5 ani pentru contestarea sau negarea în public a holocaustului.

RUȘINE JUSTIȚIEI DIN ROMÂNIA (căci de Justiție Română se pare că nu mai poate fi vorba)! RUȘINE SĂ VĂ FIE! Ați ajuns să condamnați la închisoare cu executare un om doar pentru că a publicat niște studii ale unor autori altfel renumiți, unii inclusiv evrei, care nici măcar nu neagă holocaustul, ci doar și-au permis” să pună la îndoială afirmații și fapte care s-ar fi petrecut în perioada celui de-al doilea război mondial! Dând dovadă nu numai de decădere morală, dar și de încălcarea gravă a drepturilor cetățenești stipulate clar în Legea Fundamentală a țării, Constituția României, care la articolul 29, paragraful (1), spune clar că ”libertatea gândirii și a opiniilor, precum și libertatea credințelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă”.

Fără Justiție, nu există libertate! Nu poate exista democrație fără libertatea cuvântului! Cum este posibil ca în secolul XXI, în care lideri ai lumii așa-zis libere (Uniunea Europeană, Statele Unite ale Americii) vorbesc cu entuziasm (viclean) despre libertate, justiție, progres, oamenii să fie condamnați la luni sau chiar ani de închisoare numai pentru faptul că și-au exprimat liber opiniile?

Noua Dreaptă consideră inadmisibil faptul că, profitând de toleranța creștină a poporului român, la 60-70 de ani de la marile crime bolșevice care nu au fost săvărșite doar în numele unei ideologii totalitare dar și împotriva fibrei naționale cele mai autentice, o instanță românească condamnă în același mod nedemn și nedrept un român pașnic care a “îndrăznit” să cerceteze asupra unor fapte istorice care oricum sunt re-analizate și chiar contestate de decenii întregi de istorici de valoare neîndoielnică.

Nu vrem să ajungem ca în Franța, unde dacă spui, de exemplu,“nu au existat celți negri, poți fi condamnat la închisoare, cum s-a întamplat cu Boris Le Lay. (din articol “Incorect Politic”, 06.02.2021). Aceasta, după prigoana care a început, cu decenii în urmă, tot împotriva unor intelectuali “revizioniști”, care au exprimat aceleași îndoieli și dubii asupra holocaustului împotriva evreilor în timpul celui de-al doilea război mondial.

Noua Dreaptă se adresează și tuturor românilor și organizațiilor naționaliste să își unească glasurile împotriva abuzului comis împotriva compatriotului nostru domnul Vasile I. Zărnescu. Dacă vom tolera acest prim abuz de sorginte neo-comunistă, vor urma fără îndoială și altele și nimeni nu va mai putea să își exprime liber părerea fără riscul de a fi acuzat și condamnat.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...