În cursul zilei de azi, 14.02.2021, a avut loc "Marșul pentru Libertate", acțiune în care naționaliștii severineni au protestat în stradă pentru recuperarea drepturilor și libertăților cetățenești garantate de Constituția României, care au fost îngrădite de actuala și interminabila stare de alertă, impusă de actuala coaliție de guvernare: PNL-USR-UDMR.

Răbdarea oltenilor a ajuns la sfârșit, iar aceste abuzuri succesive îndreptate împotriva noastră ne-au coagulat, pe noi, pe naționaliștii severineni, în lupta cu acest sistem politic dictatorial dirijat de călăii cu gulere albe din afara granițelor. Iuți la mânie așa cum suntem cunoscuți de toată România, nu am stat prea mult pe gânduri și am ieșit în stradă să luptăm pentru ceea ce ne-a fost luat pe nedrept de autorități, fără să fim întrebați dacă suntem de acord.

Dintr-un capăt în altul al Severinului s-a scandat: "Abrogați starea de alertă!", "Jos botnița infectă!", "Nu vrem distanțare socială!", "Noi vrem o viață normală!", "Libertate te iubim, ori învingem, ori murim!", "Din Oltenia-n Banat îl vrem jos pe Arafat", "Fără stare de alertă, fără botniță infectă!", "Cerem demisia actualului guvern, pentru cei 20 de morți arși în infern!"...

Tăvălugul ce s-a pornit cu ocazia acestor proteste, în ultimele săptămâni, nu mai poate fi oprit. Oamenii sunt dispuși să meargă până la capăt, iar eu ca și președinte al filialei județene Mehedinți al Partidului Noua Dreaptă voi face tot ce îmi stă în putere, ca doleanțele noastre să fie ascultate de autorități și rezolvate favorabil, altfel protestele vor continua și vor devenii din ce în ce mai vocale și mai radicale.

Sfătuiesc autoritățile să ne ia în serios, și să țină cont de voința poporului, fiindcă toți locuitorii României își doresc revenirea la starea de normalitate și înlăturarea tuturor restricțiilor, în cel mai scurt timp posibil.
Închei aceast articol tot cu o scandare care ar putea să devină curând realitate: "Temeți-vă de noi, venim peste voi!"

Ing. Florin-Ion Măneanu
Președinte al Partidului Noua Dreaptă - Filiala Mehedinți.

Mehedinți Noua Dreaptă Marșul Pentru Libertate 1

Mehedinți Noua Dreaptă Marșul Pentru Libertate 2

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...