Noua Dreaptă Tribunalul BucureștiMembrii Noii Drepte din filiala Bucuresti au protestat în fața Tribunalului București fata de acțiunile de reprimare brutală a libertății de exprimare.

Noua Dreaptă a protestat față de condamnarea la închisoare a colonelului in rezerva Vasile Zărnescu pentru "crima" de a fi scris o carte.


Noua Dreaptă consideră că libertatea de a pune la îndoială sau a critica teorii istorice și nu numai, este mai presus de orice. Că legile în virtutea cărora a fost condamnat colonelul Zărnescu sunt imorale, anticonstituționale și nu își au locul într-o societate pe care ne-o dorim liberă de orice fel de cenzură. Că suntem, cu toții, datori să luptăm împotriva reprimării libertății, împotriva cenzurii, pentru o societate în care niciun fel de critică, la adresa regimului și a colaboraționiștilor săi, să nu fie pedepsită cu închisoarea.


Noua Dreaptă condamnă, de asemenea, acțiunile de intimidare, de către regimul politic actual, prin deschiderea unui dosar penal, împotriva profesorului Florin Dobrescu. Acesta, în calitate de președinte al Fundației Ion Gavrilă Ogoranu, a derulat, pe parcursul anilor, diverse activități cultural-educative, memoriale și de promovare a adevărului istoric cu privire la lupta anticomunistă din România, activități care au intrat, adeseori, în contradicție cu dogmele și ideologia acestei secte demente - antiromânească, antieuropeană și anticreștină! -, care s-a infiltrat în poziții de decizie în Statul Român.


Protestul de sâmbătă 20 februarie a fost doar semnalul de declanșare a unei campanii de recucerire  a drepturilor și libertăților pierdute, pas cu pas, pe nesimțite, în ultimii ani. Campanie care, într-un final, nu poate avea decât un singur rezultat: abrogarea tuturor legilor liberticide și desființarea cenzurii, renunțarea la procesele politice, eliberarea și reabilitarea tuturor deținuților politici condamnați în baza acestor legi represive și antinaționale.  

Pană acum Noua Dreaptă este singurul partid care s-a poziționat clar și fără echivoc în favoarea libertății de exprimare. Chemăm la colaborare toate partidele si organizatiile civice nationaliste sau patriotice din Țară, pentru a pune împreună umărul la reclădirea României libere.


Ii chemăm totodată pe români să nu tacă acum, să nu se lase intimidați de încă o sursă generatoare de frică, să se coaguleze în jurul celor care mai vor să simtă și să gândească românește, liber și demn, să fie sprijin pentru frații și surorile lor în nevoie!

Arh. Constantin Nechita

Președintele Filialei București a Partidului Noua Dreaptă

Contact WhatsApp/Telegram: 0727049940

 

 

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...