Sâmbătă 14 Octombrie, în ziua în care o sărbătorim pe Sfânta Parascheva și are loc cel mai mare pelerinaj ortodox din România și din Estul Europei, Asociația MozaiQ a organizat o manifestare cu caracter provocator pentru legalizarea parteneriatelor homosexuale, la ora 14:00, în fața Teatrului Național din București.


În replică, Asociația Noua Dreaptă a organizat în aceeași zi și la aceeași oră, în fața Cercului Militar Național din București, o manifestare pentru protejarea familiei naturale, așa cum este definită de art. 258 din Codul Civil, ca fiind formată prin uniunea dintre un BĂRBAT și o FEMEIE.

La apelul nostru pentru protejarea NORMALITĂȚII și a instituției FAMILIEI au răspuns Fundația Ogoranu, Mișcarea pentru Pace și Comunitatea Identitară și împreună am avertizat factorii de decizie din Guvern și Parlament să NU cedeze șantajului și manipulării orchestrate de lobby-ul homosexual după decizia CEDO rămasă definitivă pe 25 septembrie 2023, care NU obligă cu nimic România să legalizeze nici parteneriatele homosexuale, nici căsătoriile homosexuale și nici nu impune vreun termen în care statul român să recurgă la vreo modificare a legislației.

Pentru viitorul familiei și a neamului nostru, pentru siguranța copiilor noștri, pentru credința noastră strămoșească, am spus un NU hotărât demersurilor pentru legalizarea parteneriatelor și căsătoriilor homosexuale și un NU la fel de hotărât adopțiilor de copii de către "cuplurile" homosexuale.

Lupta noastră pentru normalitate va continua și vom reacționa ori de câte ori valorile noastre esențiale vor fi atacate.

Av. Tudor Ionescu Președintele Asociației Noua Dreaptă

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...