Vineri,15 decembrie> ora 11:00> Ministerul Muncii și Solidarității Sociale din România

Vineri, 15 decembrie 2023, vă invităm să manifestăm de la ora 11:00 în fața Ministerului Muncii și Protecției Sociale pentru a protesta IAR, de data aceasta față de inconștiența și nesimțirea cu care guvernul “patriotului” Ciolacu ne-a anunțat că nu numai că nu va ține seama de dorința poporului român de a-și păstra nealterate Credința, Civilizația, Cultura, Istoria și Rasa, dar va crește cu 40% (de la 100.000 la 140.000) numărul de lucrători non-europeni cu care Guvernul trădător PSD-PNL vrea să colonizeze România în cursul anului 2024.

Reamintim că peste 6 milioane de români au fost alungați peste granițe de politicile criminale ale Guvernului României, în scopul înlocuirii forței de muncă autohtone, ca parte a planului global de distrugere a etnicității popoarelor și țărilor europene și înlocuirii acestora cu populații aduse exclusiv din țări asiatice și africane, de religie preponderent islamică.

Manifestarea este autorizată de Primăria Capitalei și așteptăm participanții la ora 11:00 în fața Ministerului Muncii și Solidarității Sociale din România, situat în București, pe strada Dem I. Dobrescu, nr. 2-4, sector 1.

Răspunsurile primite la memoriile noastre adresate autorităților arată că situația a devenit într-un timp foarte scurt, de 2-3 de ani, de la foarte gravă la catastrofală:

- de la 22.304 avize de angajare în 2020, la 100.000 în 2022;

- de la 20.187 de lucrători de sex masculin care au primit avizul, la 92.724 în 2022 respectiv 71.989 (respectiv 90% din total) în 2023; ponderea bărbaților, cei mai mulți de vârstă tânără și adultă, în rândul imigranților și lucrătorilor străini nu este întâmplătoare: aceasta arată că și România este pe “lista neagră” a țărilor europene prin care este pus în aplicare odiosul plan “Kalergi”, de eliminare treptată a elementului etnic specific fiecărei țări în parte! “Planul Kalergi se execută, nu se discută”, asta pare a fi deviza după care se ghidează, cu o hotărâre demnă de o cauză mai bună și Guvernul României!

- dacă în anii 2020-2021, au fost acordate avize de angajare unor cetățeni similari etnicității și civilizației societății românești, respectiv unor frați de-ai noștri de peste Prut (3213 lucrători din Moldova, cumulat), în anii 2022 și 2023 avizele de muncă au fost acordate exclusiv unor lucrători proveniți din țări din Orient sau din Africa!

Solicităm în continuare:

– data la care se va organiza dezbaterea publică pentru stabilirea contingentului de lucrători străini nou-admişi pe piaţaforţei de muncă în anul 2024;

– numele și funcția foștilor și actualilor angajați și responsabili din Ministerul Muncii și Solidarității Sociale care au elaborat Notele de fundamentare pentru aducerea în România de forță de muncă din Asia și Africa, cu ignorarea diferențelor culturale majore și încălcarea Constituției României care prevede expres că ”Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine.”

ing. Alexandru BALCU

Noua Dreaptă, filiala Bucuresti

 

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...