In data de 4 iunie a avut loc marsul pentru familia crestina, ca raspuns la marsul homosexualilor. Astfel am aratat ca inca mai exista romani ce tin la valorile neamului romanesc, cand toate parca sunt pe dos, si ca este normal sa te impotrivesti unui lucru ce este impotriva firii.

Principalele noastre mesaje au fost ca homosexualitatea este o boala si ca orice boala poate fi tratata (detalii pe: http://www.homosexualitate.ro/ ) de asemenea este un pacat grav impotriva duhului sfant, condamnat de biserica.

 

Nu putem trece cu vederea nici faptul ca operatiile de schimbare de sex sunt "sponsorizate" de stat, operatii care costa intre 20.000 si 60.000 euro in conditiile in care salarile au fost taiate iar preturile cresc! Aproximativ 300 de persoane au participat la marsul pentru familia traditionala organizat in Bucuresti de Noua Dreapta.

Marsul a inceput la ora 11:00 si s-a desfasurat pe traseul: Piata Victoriei - Calea Victoriei - Splaiul Independentei - Dealul Patriarhiei (Piata Unirii). Participantii au scandat: "Romania nu-i Sodoma", "Vrem normalitate, nu diversitate", "Romania tara crestina", "Salvati familia traditionala", etc. Marsul s-a incheiat la Dealul Patriarhiei cu discursurile liderilor Noii Drepte.


Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...