Dorin George Lala vicepreședinteDetaliile măcelului de la cele două moschei din Noua Zeelandă încă nu sunt pe deplin cunoscute. În ziua de 14 martie oameni înarmați au deschis focul asupra musulmanilor aflati în aceste două moschei, ucigând sau rănind aproximativ 100 de persoane. Se pare că unul dintre atacatori este un australian de 28 de ani, care, conform manifestului lăsat în urmă, a acționat în numele luptei de supraviețuire a societății creștine albe. Din păcate, această confruntare civilizatională se soldează, nu o dată, cu victime colaterale.

Însă, dincolo de vina și motivația atacatorilor, cei care trebuie să-și asume masacrul din 14 martie sunt aceia care s-au gândit că e o idee bună să trântești, în bătaie de joc, o moschee în mijlocul unui oraș neozeelandez numit Christchurch. După cum și secta dementă, care a preluat controlul majorității guvernelor europene sau de origine europeană, cu scopul înlocuirii națiunilor fondatoare prin importul masiv de populație din Lumea a Treia, trebuie să își asume o vină uriașă. Responsabilitatea pentru zecile de mii de crime, jafuri, violuri petrecute în Europa și nu numai, le aparține acestor guverne în întregime și în exclusivitate. Această nebunie trebuie să înceteze!  Națiunile europene, victime ale unui sindrom social degenerativ, manifestat prin homosexualitate, feminism și hedonism, se află la limita rezistenței. Sub loviturile de măciucă ale propriilor guvernanți, se prăbușește libertatea de expresie, cenzura este aproape oficializată. Oricine se opune dogmei globaliste sfârșește în închisoare. Peste 200 de cetățeni germani se află în acest moment în pușcărie pentru delicte de opinie. Jurnaliști independenți sunt reținuți și hărțuiți de autoritățile britanice. Și toate astea, în timp ce între câteva sute de mii și câteva milioane de imigranți afro-orientali sunt aduși, în fiecare an, în Europa. Este imposibil ca o astfel de tendință totalitară să nu nască reacții , chiar și în interiorul unei societăți slăbite prin degenerare. Reacții care pot căpăta forma evenimentului recent de la Christchurch, Noua Zeelandă.

Dar complicitatea acelora care au pârghiile de putere nu trebuie trecută cu vederea. De la Angela Merkel, fosta informatoare a securității comuniste, la Emmanuel Macron, minorul sedus de propria profesoară, și până la bătrâna feministă fără copii și fără suflet, Theresa May, toți, absolut toți, aveți sânge pe mâinile voastre înmănușate. Sunteți complici la toate crimele înfăptuite de aceia pe care i-ați adus în mijlocul nostru, împotriva voinței noastre și care sunt complet incompatibili cu societatea construită de strămoșii noștri. Din cauza voastră propriii cetățeni, aduși la disperare, recurg la gesturi ca acela din 14 martie. Dar nu va gândiți că demența voastră va rămâne nepedepsită. Cu ajutorul lui Dumnezeu, în care nu credeți și de care va bateți joc, Revoluția naționalistă din Europa, de care va temeți ca de dracu', se află în plină ofensivă. Și, sperăm, în curând, veți ocupa locul în celulele pe care le-ați umplut cu cetățenii onești care au înțeles să lupte, prin cuvânt, împotriva dispariției propriilor popoare. 

LOGO PARTIDUL NOUA DREAPTA

 The-Great-Replacement.pdf

Dorin-George Lala
Secretar General Noua Dreaptă

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...